Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Accommodation

Standard room

Brižno odabrani namještaj i dekor osigurat će Vam jedinstven ugođaj ove sobe koja nosi dašak drevne dalmatinske povijesti i bajkovitih trenutaka. Želimo da u svakom kutku osjetite privatnost i intimu posebnog trenutka u originalnom ambijentu 19. stoljeća.

Apartman se sastoji od dvokrevetne sobe, zasebnog dnevnog boravka s kaučem, kupaonice s WC-om i hidromasažne kade sa svim toaletnim potrepštinama.

Odmorite se!

Standard Double Room

Osjetite ugodnu atmosferu poput trogirskog plemstva koju nosi ova dvostruka spavaća soba s jedinstveno spojenim stilovima i bojama. Neka Vam toplina ambijenta, uz muzejske eksponate namještaja, osigura posebne trenutke kojih ćete se rado sjećati.

Za više komfora, bračni krevet se može razdvojiti, a uz sobe je suvremeno dizajnirana kupaonica s WC-om, hidromasažnim tušem i toaletnim potrepštinama.

Opustite se!

Superior Double Room

Neka unikatno oslikan i restauriran stilski namještaj, ukrašen ručno izrađenim detaljima, bude dio uspomena koje ćete ponijeti za cijeli život.

Soba ima jedan veliki bračni krevet i odvojeni dnevni boravak s pomoćnim krevetom koji može primiti dvoje mlađe djece ili jednu odraslu osobu. Luksuzno namještena kupaonica s WC-om, hidromasažni tuš i toaletne potrepštine spoj su tradicije i komforne suvremenosti.

Uživajte!

Suprise your partner

Večera u sobi s njenim/njegovim najomiljenijim jelom, pjenušcem, laticama ruža, cvijećem, posebnom glazbom… neka Vas dočeka već na ulasku u sobu za dvoje.

Iznenadite svoju partnericu/partnera i darujte joj/mu ono najbolje od sebe u toplom ambijentu našeg hotela s dušom. Uzmite vrijeme za vas, posvetite se u potpunosti jedno drugome i ne dajte se smetati.

Volite se u potpunoj privatnosti i diskreciji!

Free transfer

from/to Split airport

Welcome drink

Parking

for bicycle / motorcycle

Baby

cot

Free

internet

City

map