Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Foto Party “In Love With Heritage” od 05. do 07. 04. 2019.

Foto klub Zagreb i Heritage hotel i restoran Pašike i ove godine suorganiziraju Photo Party 2019 na kojem sudjelovati mogu foto klubovi, profesionalci, amateri i svi zaljubljenici u fotografiju s područja cijele Hrvatske, a dobrodošli su i ljubitelji pogleda kroz objektiv iz cijelog svijeta. Cilj okupljanja je druženje zaljubljenika u fotografiju uz edukativnu radionicu s temom kako kako fotografirati starine te promocija vrijednosti grada Trogira diljem svijeta.

Tema ovogodišnjeg Photo Partyja, koji se održava u Trogiru, od 05. do 07. travnja 2019. godine je “In Love With Heritage” s motivima prekrasnih kaleta i povijesnih građevina stare gradske jezgre Trogira kao jednog od najljepših i najstarijih gradova ovog dijela Europe.

Najbolje radove ocijenit će posebno imenovani žiri i publika putem Facebook profila https://www.facebook.com/hotel.restaurant.pasike/, a najbolji među najboljima osvojit će i prigodne nagrade.

Prijavite se, upoznajte nove prijatelje s kojima dijelite zajedničke interese i ponesite iz Trogira lijepe uspomene i fotografije!