Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Pet friendly

Svi mi smo bar jednom u životu imali neku materijalnu stvar koju smo voljeli. Svi smo znali da ta stvar neće s nama provesti vječnost, ali opet nam je bila draga. Zamislite tek da je riječ o nekom biću.

Moram odmah reći da ne uspoređujem ljubimca sa nekom materijalnom stvari. Jer takva usporedba ne postoji. Svi ljudi koji su imali psa, znaju tu muku dok ga ne nauče kako da se ponaša, jer ipak ne razumije, ali opet se sporazumijevate. Svi koji su ikada imali macu znaju tu patnju kada odšeta, i to iščekivanje dok se ne vrati. Naravno svaki pas zna kućni red, kao i mačka i zlatna ribica, pa mislim da ne trebam ići u detalje. Njihov vlasnik je za njih najveća sreća i najveća ljubav.Baš kao što su ljubimci vlasniku. Naši ljubimci razumiju našu tugu ili se vesele našoj sreći. Oni znaju kada ide sve po planu ili ne. Oni žele da smo uvijek sretni. Vole nas najviše. Baš zbog toga kada otputujete potvrdite i njih. Jer njihova sreća i ljubav se ne osjeća samo prema vlasniku. Već ona sija i zarazi ljude. I ta sreća barem na dijelić sekunde razveseli i stranca. Bez njih bi svijet bio crno bijeli, a ne šaren kao duga.

Oni nemogu preživjeti bez nas, ne traže bezuvjetnu ljubav, ali žele samo malo pažnje, jer ipak…Oni su samo djelić našeg života, a mi smo njima cijeli život.