Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Prednosti kućnih ljubimaca u doba pandemije

Pričajte sa svojim kućnim ljubimcem – mnoge životinje kroz razgovor mogu osjetiti vaše emocije i trenutno raspoloženje. Životinje su fenomenalni slušači, ne stavljaju nos gdje im nije mjesto te rijetko imaju loš i neželjen savjet. Pričajte s vašim ljubimcima i riješite se neželjenih negativnih emocijama i ispunite ih pozitivom.

Odvedite svojeg ljubimca u šetnju – Vašim ljubimcima je potrebna fizička aktivnost. Također I vama, najbolje je da se spoji ugodno s korisnim. Lijep dan na svježem zraku nikome ne škodi. Savjet je da ostanete izolirani od ostalih ljudi I družite se s vašim ljubimcem.

Mazite se – Najbolji način za rješavanje tjeskobe, napetosti, depresije I svih ostalih sivih oblaka jest maženje s vašim ljubimcem. Ne samo da će vas razrješiti negativnih emocija, već će vam ovi jednoliki I tmurni dani prolaziti puno brže ispunjeni srećom.

Smiješite se – kada već imate ljubimca najbolje je i smijati se. Kućni ljubimci su općenito šašavi i smiješni. Najbolji način za smijeh je promatrati ih dok vas pokušavaju zadiviti, sakriti krivnju ili dok se sami igraju. Komedija uživo i svaki dan je malo lakši.

Podijelite slatkoću – I na kraju krajeva zašto bi samo vi uživali u slatkoći vašeg ljubimca. Podijelite slatkoću sa vašim prijateljima I cijelim svijetom. Na taj način potičete pozitivne emocije I sreću.