Heritage Hotel Pašike
+385 21 885 185 / info@hotelpasike.com

Romantični vikend u Trogiru

Ima li išta uzbudljivije i romantičnije od bijega dvoje ljudi koji se vole,  na neko mirno, intimno mjesto gdje će u potpunoj diskreciji i privatnosti provesti nezaboravan vikend, posvetiti se jedno drugome i napuniti baterije za slijedeći radni period. Sve brige ovoga svijeta ostat će iza njih i neće postojati na ta dva, tri dana – i poslovni sastanci, i dječji domaći radovi, i druge obveze, i cijela jedna stvarnost koja okupira i crpi zadnje atome snage svakoga sata, svakoga dana, svog tjedna, mjeseca, godine…

Obiteljski i heritage hotel Pašike u centru Trogira idealan je za takve prigode u bilo koje doba godine, kad god Vam je svega i svih oko Vas dosta i kada se treba prepustiti onome što nam je najvažnije u životu i iz čega crpimo vlastitu snagu i motivaciju za živjeti i raditi dalje – ljubavi.

Pripremili smo za Vas posebnu sobu s mini barom, mogućnosti dostave hrane u sobu kada god Vama to odgovara, ako Vam se ne da oblačiti i silaziti u restoran. Iako je dostupan besplatan WI-FI, jednim klikom se možete učiniti nedostupnima za sve, baš kao da ste na pustom otoku, u najboljem društvu i s vrhunskom poslugom.  Ambijent u sobi također ćemo prilagoditi Vašim zahtjevima u vidu glazbe po izboru, TV prijamnika i mirisa autohtonog dalmatinskog bilja za opuštanje od stresa i prepuštanje ukradenim trenucima istinske sreće.

Poželite li doživjeti nešto posebno i tu imamo “joker iz rukava” – romantičnu večeru spravljenu od dalmatinskih jela i vina vrhunske kvalitete na izoliranoj terasi  na krovu hotela, prostor zaklonjen od pogleda drugih koji istodobno nudi sliku trogirskih krovova i mora koji dodiruju  zvjezdano nebo. Nije Vam to dovoljno i želite svoju partnericu ili partnera još nečim iznenaditi? Samo recite, za nas nema nemogućih rješenja jer su nam gost i njegovo zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu.

Poželite li vidjeti Trogir, možemo Vam osigurati vođene obilaske muzeja i brojnih trogirskih znamenitosti. Ili, jednostavno, ostanite u sobi cijeli vikend, a mi ćemo se potruditi da u potpunoj diskreciji imate sve što poželite jer – uvijek je vrijeme za ljubav!